Tjänster

Änglaro

Ditt medium i Edane/Arvika

Tele: 0702469468 Mail: christinemedium@live.se

HEMSIDAN ÄR UNDER UPPBYGGNAD 

Jag erbjuder 


Tarot ca 45 min 450:-  Tarot ca 30 min 300:-

Jag siar dina frågor, som du gärna har skrivit ner innan. Använder olika kort, 


Andekontakt ca 45 min 500:-

Jag känner in vilka eller vem du har runt dig, och vilka budskap de skulle vilja ge dig. (Man kan inte bestämma vem som kommer eller vad de vill innan)


 Andekontakt med psykometri ca 30 min 550:-

Om du ändå vill försöka få kontakt med någon speciell, kan man ha ett föremål eller bild till hjälp. (Men det är de som bestämmer vem som kommer fram) Men ökar chansen betydligt.


Hemsökta hem/Rena: (Hos Dig)ca 1-2 tim 800:- +mil ersättning

Händer det mycket hos er? Känns det obehagligt? Blir ni påverkade av det som finns. Oftast är det bara energier, men kan ibland även vara nån osalig som inte hittat vägen. 

Man går då runt i ert hem, känner in. Och berättar vad som kommer fram. Och vi kommer överens om hur ni vill att jag gör.

Vid mer än 2 tim tillkommer 300:- per påböjad tim 


Djurkommunikation: (Hos dig eller mig, beror på djuret) Ett djur 450:- Två djur 700:- 

Lite allmänt hur djuret mår/vill säga er.  Bra om djuret har ätit och rastat när man kommer. Om något är fel eller om nått ska göras på ett annat sätt. Eller saknar nått/någon.

Är djuret avliden, Går det bra med ett kort.


Reiki Healing: 450:- för 60 min 

I en healingbehandling får du gärna först berätta vad det är du vill ha hjälp med. Det kan vara något fysiskt problem, men också emotionellt eller en livssituation.  Med intuitionens hjälp och med ett mjukt stöd hjälper jag dig att lösgöra stagnationer, s.k. blockeringar i energifältet. Det i sin tur frigör minnen och känslor på ett omedvetet och ibland ett medvetet plan. En del vill bara ha en avslappning och fylla på energi då och då. Det är din kropp som berättar, jag följer med och lyssnar. För det mesta hör eller ser jag information som jag sammanfattar efteråt, eller under tiden.Ibland kommer nån från andra sidan, men inte alltid.